Euroopan eniten tienanneet tähdet: One Direction ykköspaikalla – vaikka on tauolla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poikabändi One Direction on nauttinut vuonna 2016 hurjasta suosiosta siitäkin huolimatta, että he ovat virallisesti tauolla. Tämä tulee selväksi talouslehti Forbesin tuoreelta listalta.

Forbes listasi vuoden 2016 eniten tienanneet Eurooppalaiset. Ensimmäisellä sijalla on taukoa viettävä ja toistuvien lopettamishuhujen kohteeksi joutunut One Direction. Suurin osa 104 miljoonan euron ansioista tuli yhtyeen On The Road Again -kiertueen viimeisistä keikoista ja endorsement-sopimuksista Pepsin ja Colgaten kanssa.

Toseksi eniten tienannut eurooppalaistähti oli jalkapalloilija Cristiano Ronaldo 83 miljoonalla eurolla. Kolmannelle sijalle ylsi poptähti Adele, jonka 76 miljoonan euron tulot olivat pitkälti levymyynnin ja esiintymispalkkioiden ansiota.

Neljänneksi eniten tienasi sveitsiläinen tennispelaaja Roger Federer, jonka tulot olivat 64 miljoonaa euroa. Viidennelle sijalle päätyi 63 miljoonaa euroa tienannut One Directionia huomattavasti vanhemmista sydäntensärkijöistä koostuva brittiläinen yhtye, The Rolling Stones.

1. One Direction, Iso-Britannia (104 miljoonaa euroa)

2. Cristiano Ronaldo, Portugali (83 miljoonaa euroa)

3. Adele, Iso-Britannia (76 miljoonaa euroa)

4. Roger Federer, Sveitsi (64 miljoonaa euroa)

5. The Rolling Stones, Iso-Britannia (63 miljoonaa euroa)

6. Calvin Harris, Skotlanti (60 miljoonaa euroa)

7. Paul McCartney, Iso-Britannia (53 miljoonaa euroa)

8. Novak Djokovic, Serbia (53 miljoonaa euroa)

9. U2, Irlanti (52 miljoonaa euroa)

10. Gordon Ramsay, Iso-Britannia (51 miljoonaa euroa)