Koskettava kunnianosoitus – fani teki Carrie Fisherille tähden Hollywoodiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman pääkaupunki Hollywood on tunnettu myös sitä, että sen keskustassa Hollywood Boulevardilla sijaitsee maailmankuulu Walk of Fame, jonne lukemattomat viihdealan menestyjät ovat saaneet oman tähtensä.

Splash

Äskettäin 60-vuotiaana edesmenneellä Carrie Fisherillä sellaista ei ole, mutta vain päivän tyttärensä jälkeen 84-vuotiaana menehtyneellä Debbie Reynoldsilla sellainen on ollut jo pitkään. Fanit toivat heti suru-uutisen kuultuaan kukkia Reynoldsin tähdelle, mutta Fisherillä ei siis sellaista ollut.

Joku fani keksi kuitenkin ajatuksen tehdä Carrie Fisherille oman tilapäisen tähtensä Walk of Famelle. Ajatus otettiin vastaan erittäin hyvin, ja tähden luokse on tuotu viime päivinä runsaasti muun muassa kukkia. Eräs koskettavimmista tähden luokse tuoduista tuotteista on kaksi kierteistä kanelipullaa.

Splash
Splash