Husky-isä tapasi 9 pentuaan ensikerran – riemulla ei rajaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Siperianhuskyt voivat elää helposti yli 15-vuotiaaksi. Laumassa viihtyvät rekikoirat soveltuvat mainiosti aktiiviseen perheeseen, jossa ne pääsevät toteuttamaan lajityypillistä käyttäytymistä. Nyt esittelemme videon, jolla nähdään yhdeksän pennun ylpeä isä.

Lishieandfamily-käyttäjä on ladannut Youtubeen videon, jolla nähdään erittäin innostunut uroskoira. Husky on ylpeän lauman isä, sillä sille on syntynyt yhteensä yhdeksän pentua. Videolla näytetään, kun husky tervehtii ensimmäistä kertaa jälkikasvuaan. Pennut ovat kuuden viikon ikäisiä.

Pikkuiset karvapallerot pyörivät suuremman koiran ympärillä. Uroshusky on leikkisä ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen. Emo seuraa lauman touhuja vierestä huomattavasti rauhallisemmin. Siperiasta kotoisin oleva rekikoirarotu husky soveltuu erinomaisesti myös seurakoiraksi.