Isän tempaus ihastuttaa – jakoi oraville pieniä lahjapaketteja!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoolainen isä on herättänyt internetissä ihastusta muistamalla tänä jouluna kirjaimellisesti kaikista pienimpiä. Hän jakoi nimittäin joululahjoja pihamaansa jyrsijöille.

Paul Chesnayen ja hänen tyttärensä Lucyn joulu oli vaarassa muuttua synkäksi perhettä taannoin kohdanneen tragedian vuoksi. Paul päätti piristää tunnelmaa käärimällä pähkinöitä pieniin lahjapaketteihin ja jättämällä niitä kotinsa oven eteen.

Pian paikalle saapui oravia, jotka alkoivat innoissaan avaamaan paketteja. Yllätykset vaikuttivat olevan jyrsijöiden mieleen, ja hauska tempaus toi puolestaan riemua somekäyttäjille. Lucyn Twitterissä jakamat kuvat lähtivät nopeasti leviämään verkossa.

– Annoimme oraville brasilialaisia pähkinöitä, maapähkinöitä, manteleita ja cashew-pähkinöitä. Ne saivat todellisen kokoelman erilaisia pähkinöitä, joten kyseessä oli aivan erityinen joulu, Paul kuvaili Buzzfeed-sivustolle.