Kaksi koiraa makasi vilkkaalla junanradalla – sitten löytäjille paljastui sisarrakkauden merkitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa kohistaan parhaillaan kahdesta ukrainalaisesta koirasisaruksesta, Pandasta ja Lucystä, jotka löydettiin vilkkaalta junanradalta huonossa kunnossa. Junat ajoivat pakomatkalla kotoaan olleiden koirien yli puolen tunnin välein, mutta koirat eivät päässeet poiskaan. Tai oikeastaan Panda pääsi, mutta vain hakemaan loukkaantuneelle siskolleen ruokaa.

Lucy oli nimittäin loukannut jalkansa, eikä se päässyt enää kävelemään. Talven tuiskuissa se päätti jäädä makaamaan junanraiteille, jonne sen veli kantoi väsymättä siskolleen ruokaa ja tarjosi sille lämpöä.

Kahden päivän jälkeen veljen uurastaminen kannatti, sillä sivulliset olivat kiinnittäneet koiriin huomioita ja menivät katsomaan onko niillä kaikki hyvin. Tarinan levitessä nopeasti Pandan ja Lucyn isäntäperhe ilmoittautui, ja koirat pääsivät takaisin kotiin. Panda-veljen omistautuminen ja lojaalius sisarelleen on saanut laajasti kiitosta.