Nerokas koira leikittää ohikulkijoita – ihastuttava video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen bordercollie Sue on herättänyt ihastusta nokkeluutensa ansiosta. Omistajien ei nimittäin aina tarvitse olla itse leikittämässä koiraa, vaan lemmikki värvää tehtävään myös ohikulkevia ihmisiä.

Verkossa jetulla videolla nähdään, kuinka Sue viettää päiviä aidatulla pihallaan. Se heittää pallonsa aidan yli läheiselle tielle ja jää odottamaan ohikulkikijoita. Ohikulkevat ihmiset heittävät pallon takaisin pihaan, jolloin Sue pääsee noutamaan sitä.

Monet saattavat luulla Suen olevan tylsistynyt ja laiminlyöty, mutta The Dodo -sivuston mukaan näin ei ole. Koiran omistaja Kelly Dobbe kertoo koiran erikoisen harrastuksen jatkuneen sen pentuiästä saakka.

– Sue haukkuu aamuisin ovella ja vaatii päästä ulos. Se haluaa pysytellä pihalla iltakuuteen asti, kunnes se on nälkäinen ja väsynyt. Sateisilla keleille Sue on surullinen, sillä silloin se ei voi leikkiä ulkona, Dobbe kuvailee.