Pettäjämies haukkui vaimoaan lihavaksi rakastajattarelleen – vaimon reaktiota ylistetään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisuhteessa uskottomuus on pahimpia mahdollisia asioita, mutta vieläkin pahempaa on uskottoman aviomiehen ilkeät kommentit vaimostaan rakastajattarelleen. Näin kävi kolme vuotta sitten Betsy Ayalalle, joka sai tietää miehensä uskottomuudesta ja siitä, että tämä oli haukkunut häntä rakastajattarelleen lihavaksi.

Ayala päätti tehdä elämänmuutoksen, josta hän on nyt kertonut avoimesti sosiaalisessa mediassa ja lehtihaastatteluissa. Kolme vuotta myöhemmin hän oli onnistunut laihduttamaan 50 kiloa, ja selvästi ylipainoisesta naisesta kuoriutui todella näyttävä kurvikaunotar.

– On hullua katsoa taaksepäin ja nähdä tällainen elämänmuutos. Vasemmassa kuvassa olen elämäni vaikeimman ajan kynnyksellä. Silloin en voinut kuvitella miten elämäni voisi kaatua. En ole kuitenkaan luovuttaja, Betsy Ayala kertoi Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Transformation Tuesday !!!! 3 years and 103 lbs later it's crazy to look back and see all that has changed in my life. In the left pic I was unknowingly on the brink of the most difficult time of my life. At the time I couldn't understand how my life would unfold and what it all meant but if there's one thing I know for sure is I'M NO QUITTER ?? I know there are amazing things ahead as well as tough ones because that is life. What I also know is that I've survived all the tough times up until now and the future will be no different. The only way you figure that out is by facing life and fighting through life to be the best you for yourself, your kids etc. I pray that if you haven't up until this point been successful at conquering those battles, this is your year of success and resilience. There is no greater feeling than standing on top of the mountain after the hardest climb of your life! ???????? ——————————————– #transformationtuesday #followmyjourney #joinmyteam #Herbalife #herbalife24 #doitforyou #transformation #beforeandafter #fitmom #fitchick #girlswholift #inspiration #motivation #weightloss #bestlifeever #momswholift #fitness #fitspo #girlswholift #fitchick #mommymakeover #wellnesscoach #fueledbyherbalife #beforeandafter

A photo posted by Betsy Ayala ⬇️ 103 Lbs (@queen_b_b) on