Pikkupojat menivät seisomaan laihdutustärisyttimeen – sitten alkoi hauskanpito

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaisetkin ovat joskus kokeilleet maassa oleva laitetta, jonka väitetään paitsi aktivoivan lihaksia myös polttavan rasvaa ihmiskehosta hytkyttämällä sitä. Tärisevällä tasolla on toki hauska seisoa, mutta mitään ihmeitä sekään ei onnistu tekemään. Paitsi nyt saamaan aikaan paljon hauskaa kahdelle pikkupojalle.

Meiske Tenjune kuvasi kauppakeskuksessa kahta pikkupoikaa, jotka olivat kiivenneet samaan aikaan tällaiseen laitteeseen. Pikkumiesten reaktioiden mukaan kyseessä oli lähes huvipuistolaitetta vastaava kokemus. Tuskin kumpikaan tempauksessa laihtui, mutta nauru varmasti pidensi ikää.

Bawang merah & bawang putih "FAT WE WILL BURN YOU!!" ?? #bawangmerah #bawangputih #kennethkenzo #twins #burnfat #healthylifestyle #gymmotivation #jangankasihkendor ?

A video posted by Meiske Tenjune (@meisketenjune) on