Jennifer Lawrence ja Chris Pratt oudossa haastattelussa – loukkasivat kilpaa toisiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Jennifer Lawrence ja Chris Pratt näyttelevät toisiinsa rakastuvaa paria uudessa Passengers-nimisessä elokuvassa, jonka tiimoilta he ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä. Haastattelijat ovat ottaneet kaiken ilon irti siitä, että kyseessä on kaksi todella hauskaa ja nokkelaa näyttelijää.

Tällä kerralla Jennifer Lawrence ja Chris Pratt osallistuivat BBC Radio 1 -kanavan peliin, jonka nimi on Playground Insults. Tässä sarkastisessa ja mustalla huumorilla väritetyssä pelissä kaverusten täytyy keksiä mitä hauskempia ja kekseliäämpiä loukkauksia toisistaan.

Loukkauksien täyttämässä pelissä kahdesta pelaajasta voittaa se, joka saa toisen henkilön nauramaan kovimpaan ääneen tai keksii yksinkertaisesti niin hyvän loukkauksen, että sitä ei pysty enää päihittämään. Lawrence ja Pratt keksivät mitä erikoisimpia loukkauksia toisistaan, mutta lopulta yksi loukkaus oli kuitenkin selkeästi yli muiden.