Stara Chris Pratt

Viihdeuutiset

Chris Pratt yritti saada Jennifer Lawrencen rentoutumaan viinillä

Näyttelijä Jennifer Lawrence on aiemmin haastatteluissaan paljastanut, että hän jännittää seksikohtausten näyttelemistä todella paljon. Tämän vuoksi hän on muun muassa juonut itsensä kovaan humalaan ennen kuvauksia, mitä myöhemmin kuitenkin katui.

Chris Pratt toimi Lawrencen vastanäyttelijänä kuumassa seksikohtauksessa Passenger-elokuvassa, ja yritti parhaansa saadakseen naisen tuntemaan olonsa tällä kerralla mukavaksi. Pratt kertoi Huffington Postille, että hänen mielestään miehen tehtävä on saada nainen rentoutumaan tällaisissa tilanteissa.

Pratt oli pyytänyt ylimääräisiä henkilöitä poistumaan kuvauspaikalta, minkä lisäksi pari oli juonut lasillisen viiniä ennen kohtausta. Lawrencen mukaan seksikohtauksia tehdessä häntä jännittää aina se, että tekeekö hän kuvaustilanteessa liikaa vai liian vähän, mikä olisi myös kamalaa koska silloin saattaisi ylittää tiettyjä rajoja vastanäyttelijän kanssa.

Viihdeuutiset

Naisten päiväuni treenasi itsensä huippukuntoon – kuva leviää verkossa

Amerikkalainen näyttelijä Chris Pratt nousi kuuluisuuteen suositun Parks and Recreation, eli Puisto-osasto-komediasarjan myötä. Tänä vuonna hänet nähtiin suositun Guardians of The Galaxy -elokuvan pääroolissa.

Six months no beer. #GOTG Kinda douchey to post this but my brother made me.

A photo posted by prattprattpratt (@prattprattpratt) on

Chris Pratt koki melkoisen muodonmuutoksen valmistautuessaan fyysisesti vaativampaan rooliin Guardians of the Galaxy -elokuvassa. Nyt näyttelijä on paljastanut salaisuutensa laihduttamiseen ja huippuluokan fyysisen kunnon saavuttamiseen. Kuva on kerännyt jo 30.400 tykkäystä Instagramissa.

35-vuotias näyttelijä paljasti Huffington Post -lehdelle juoneensa runsain määrin vettä laihduttaessaan. Joka päivä Chris Pratt joi noin 30 millilitran verran vettä jokaista kehosa kiloa kohden. Tähti myös lopetti oluen juomisen kokonaan.

– Pissasin kaiken aikaa. Se osuus oli painajaista, Pratt paljastaa.

Pelkällä vedellä Chris Pratt ei tietenkään saanut itseään huippukuntoon. Näyttelijä nautti päivittäin 4.000 kilokalorin verran ravintoa, ja kunto-ohjelmaan kuului myös juoksua, uintia, nyrkkeilyä ja jopa triathloniin osallistumista.

Elokuvat

Elokuva-arvostelussa Guardians of the Galaxy 3D

Sarjakuvista elokuviin laajentanut Marvel-yhtiö on todistanut, ettei supersankarielokuvien tähtenä tarvitse olla Batmanin tai Teräsmiehen kaltaisia kaikkien tuntemia hahmoja. Nyt yhtiö on ottanut todellisen riskin tuottamalla suuren budjetin elokuvaversion melko pienelle piirille tutustusta Guardians of the Galaxy -sarjakuvasta.

Riskin ottaminen kannatti tässäkin tapauksessa. Guardians of the Galaxy kertoo maapallolla syntyneestä Peter Quillista (Chris Pratt), joka pian äitinsä kuoleman jälkeen kaapataan avaruusalukseen. Aikuisena Peter on palkkionmetsästäjä, joka saa tehtäväkseen varastaa salaperäisen, tuhovoimaisen munaisen esineen.

Pian sankari huomaa olevansa takaa-ajettu, ja joutuu lyöttäytymään yhteen todellisen antisankarilauman kanssa. Galaksin vartijat -nimen omaksuva ryhmä koostuu kauniin tappavasta Gamorasta (Zoe Saldana), psykoottisesta Rocket-pesukarhusta (Bradley Cooper), elävästä Groot-puusta (Vin Dielsel) ja kostoa vannovasta Draxista (Dave Bautista).

Kuten jo vähintäänkin erikoisesta hahmokavalkaadista voi päätellä, Guardians of the Galaxy edustaa yhtä paljon komediaa kuin perinteistä scifi-toimintaelokuvaa. Se onnistuu liittämään nämä palaset yhteen, tarjoten mukaansatempaavaa, vauhdikasta ja hulvatonta seikkailua Ghostbustersin, Star Warsin ja Indiana Jonesien tapaan. Vielä yllättävämpää on se, että elokuva tekee omituisista hahmoistaan aidosti pidettäviä. Guardians of the Galaxy osaa myös vedota katsojan tunteisiin.

Chris Pratt on nappivalinta elokuvan sankarina, Han Solon kaltaisena Peter Quillina. Huomion vievät kuitenkin monessa kohtauksessa tietokoneanimoidut Rocket Raccoon ja Groot, joihin Bradley Cooper ja Vin Diesel onnistuvat puhaltamaan henkeä siitäkin huolimatta, että puhuvan pesukarhun ja elävän puun tulkitseminen ei ole varmasti lähtökohtaisesti helpointa työtä näyttelijälle.

Yllättäen myös ammattipainija Dave Bautista hoitaa työnsä mallikkaasti – eikä ainoastaan toimintakohtauksissa. Vain Zoe Saldanan hieman kliseiseen soturineitoon olisi toivonut lisää ulottuvuutta. Sivurooleissa nähdään joukko tunnettuja kasvoja kuten koomikko John C. Reilly, Glenn Close ja Benicio Del Toro.

Aikaisemmin mustan huumorin täyttämiä kauhu- ja toimintaelokuvia työstänyt ohjaaja James Gunn todistaa pystyvänsä tekemään myös suuren rahan seikkailuelokuvia, kuitenkaan menettämättä lainkaan omaa särmäänsä. Ilmeisesti myös maksava yleisö janoaa tuoreempaa lähestymistapaa synkistelevien Superman ja Batman-elokuvien rinnalle, sillä Guardians of the Galaxy on osoittautunut ensi-iltaviikonloppunsa jälkeen yhdeksi kesän suurimmista menestyksistä lippuluukulla. Hyvä niin, sillä Hollywoodin on hyvä välillä huomata riskienkin ottamisen kannattavan.

Lajityyppi: Toiminta, seikkailu, sci-fi
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: James Gunn
Pääosissa: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, Benicio Del Toro
Ensi-ilta: 1.8.2014
Kesto: 2h 02 min
Ikäraja: 12

Pisteet 4/5

Viihdeuutiset

Chris Prattin muodonmuutos järkytti: Lihaskimpusta pullapojaksi

Amerikkalainen elokuvatähti Chris Pratt on naimisissa komedienne Anna Farisin kanssa. Moneyball ja Take Me Home Tonight -elokuvissa näytelleen miehen kerrotiin antaneen äskettäin vaimolleen lahjaksi aseen syntymäpäivälahjaksi.

Miestähti treenasi itsensä hurjaan kuntoon Zero Dark Thirty -elokuvaa varten. Chris esitti kyseisessä toimintatrillerissä laivaston erikoisjoukkojen sotilasta, joka yrittää vangita rikollisjohtaja Osama bin Ladenia syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseisen roolityön jälkeen syömisestä pitävä miekkonen siirtyi kuvaamaan The Delivery Man -indiekomediaa, jota varten hän lihotti itseään lähes 30 kiloa. 33-vuotias mies esitteli Conan-keskusteluohjelmassa muodonmuutoksen tulokset.

– Minulla oli kuusi kuukautta aikaa ja sain itseni todella hyvään kuntoon. Sitten lihotin itseäni seuraavaa roolia varten. Minun piti näytellä lihavaa ja onnetonta hahmoa, kertoi Chris Pratt ohjelmassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Chris Prattin näyttelijäura on täynnä lihomisia ja laihtumisia. Hän esimerkiksi laihdutti ja treenasi itsensä huippukuntoon Brad Pittin tähdittämää Moneyball-elokuvaa varten, koska esitti siinä urheilijaa. Tähti kertoo olevansa koukussa jojo-laihduttamiseen, koska kehon muokkaaminen saa hänet tuntemaan olonsa jumalaksi.

Viihdeuutiset

Hollywood-komistus lihottaa itseään: Tähtäimessä 140 kiloa

Amerikkalainen näyttelijä Chris Pratt tunnetaan rooleistaan useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Komedienne Anna Farisin kanssa naimisissa oleva miestähti on näytellyt muun muassa What’s Your Number?, Moneyball ja Take Me Home Tonight -elokuvissa.

Nyt 33-vuotias Hollywood-komistus on kertonut joutuneensa lihotuskuurille uusinta roolityötään varten. Chris Pratt näyttelee Vince Vaughnin rinnalla tulevassa Starbuck-komediassa, ja on kasvattanut vatsanympärystään jo lähes 20 kilolla. Miehen tähtäimessä on 140 kilon elopaino, jonka hän toivoo saavuttavansa marraskuuhun mennessä.

– Tältä näyttää 125 kiloa. Kaikki tässä on pelkkää mieheyttä, kertoi Chris Pratt Us Weekly -lehden haastattelussa vatsanseutuaan hieroskellen.

Pratt kertoo syöneensä ”superällöttäviä, mutta melko maistuvia” lihotuspirtelöitä sen lisäksi, että hänet tunnetaan jo usean pikaruokalan kanta-asiakkaana. Koomikko vertaakin paria purilaista kokaiini-trippiin, ja kertoo rakastavansa epäterveellistä ruokavaliotaan. Lihomisen haitta on miehen mukaan se, että hänen energiatasonsa on koko ajan hämmästyttävän alhaalla.

Chris Pratt kertoi viimeisimmässä haastattelussa jaksaneensa näytellä Starbuck-komedian kuvauspaikalla ainoastaan sokeripitoisen purtavan voimalla. Miehen näyttelijäura on täynnä lihomisia ja laihtumisia. Hän esimerkiksi laihdutti ja treenasi itsensä huippukuntoon Brad Pittinkin tähdittämää Moneyball-elokuvaa varten, koska esitti siinä urheilijaa. Tähti kertoo olevansa koukussa jojo-laihduttamiseen, koska kehon muokkaaminen saa hänet tuntemaan olonsa jumalaksi.