Madison Beer bikineissä – haastaa jo supermallit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja niiden perusteella nuorista naisista tehdään tähtiä. Justin Bieberin taannoinen löytö on 17-vuotias teinitähti Madison Beer, joka on jo villinnyt miljonat nuoret miehet erityisesti ulkomuodoillaan.

Eilen Madison päätyi pitkästä aikaa paparazzien tähtäimiin, kun hän suuntasi viettämään vuodenvaihdetta Miami Beachille yhdessä poikaystävänsä Jack Gilinskyn kanssa. Beer oli pukeutunut valkoisiin bikineihin, jotka korostivat hänen kurvikasta vartaloaan.

17-vuotias Madison Beer on amerikkalainen laulaja-näyttelijä, joka nousi tähdeksi Justin Bieberin ylistettyä häntä Twitterissä. Sittemmin nuori kaunotar sai levytyssopimuksen Island Def Jam -levy-yhtiölle. Hän julkaisi uransa alkuvaiheessa YouTubessa omia versioitaan tunnetuista hiteistä, kunnes Bieber näki videon, jossa Madison lauloi Etta Jamesin kappaleen At Last. Beerillä ja Bieberillä on nykyisin sama manageri Scooter Braun.

Splash
Splash
Splash