Maria paljasti bikinivartalonsa – poikaystävä ei voinut pitää näppejään erossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiojuontaja Maria Menounos tunnetaan muun muassa Extra-ohjelmasta. Kreikkalaiset sukujuuret omaava kaunotar on juontotehtäviensä ohella näytellyt elokuvissa pieniä rooleja. Tähti toimi myös vuonna 2006 Ateenassa järjestettyjen Euroviisujen juontajana.

Kuluneena vuonna hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt Maria on nyt kuvattu hänen viettäessään vuodenvaihteen lomaansa Meksikossa. Mukana on myös kihlattu Keven Undergaro, joka ei kyennyt pitämään rannalla näppejään erossa tulevan vaimonsa vartalosta.

Kauneus on Maria Manounosilla verissä, sillä hän teki läpimurtonsa viihdealalle voittamalla vuonna 1996 kaksi missititteliä. Sittemmin kaunotar on juontanut Access Hollywood ja Today -ohjelmia sekä näytellyt Kickin’ It Old Skool ja Serial Buddies -elokuvissa. Taannoin televisiotähti Howie Mandell nousi otsikoihin, kun hän ei saanut silmiään irti Marian rinnoista parivaljakon kuvatessa Extra-ohjelmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash