Mies hyppäsi lumihankeen – sitten hänestä näkyi enää kypärän laki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Suomessa ei ole tänä talvena saatu juuri lumesta nauttia, mutta onneksi Lapissa sitä on riittämiin. Ei välttämättä kuitenkaan vielä niin paljon, että oheisella videolla nähtävä temppu onnistuisi. Ben Rego päätti nimittäin hypätä moottorikelkkansa päältä lumihankeen.

Miehet olivat usean moottorikelkan kanssa vaelluksella, kun Ben halusi esitellä videolla hyppyään hankeen. Lunta olikin lopulta melkoisesti, sillä mies upposi kelkkansa viereen kokonaisuudessaan lumeen.

Miehestä jäi hypyn jälkeen näkyviin ainoastaan punaisen kypärän lakiosa. Miesten muutkin videot ja kuvat samalta reissulta ovat näkemisen arvoisia, sillä maisemat hakevat vertaistaan jopa Suomen Lapista.

Just a little deep

A video posted by benrego (@benrego77) on

Getting deeper

A photo posted by benrego (@benrego77) on

Amazing day with the sun out and powder :)

A video posted by benrego (@benrego77) on

Before cabin @arkennedy450 @polarissnow

A video posted by benrego (@benrego77) on