Mies lavasti oman pidätyksensä – poliisi-tyttöystävää odotti ikimuistoinen näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nebraskassa asuva Cameron Dean halusi kosia tyttöystäväänsä Amber Kultia tavalla, joka olisi varmasti sekä yllättävä että ikimuistoinen. Niinpä hän päätti teeskennellä poliisina työskentelevälle Amberille joutuneensa pidätetyksi.

Cameron tarvitsi tempaukseen tyttöystävänsä työkavereiden apua. Poliisit noutivat miehen työpaikaltaan, ja toimittivat hänet putkaan jossa Amber työskentelee. Nainen ei ollut arvatenkaan ensin mielissään nähdessään poikaystävänsä pidätettynä.

Yhtäkkiä Cameron polvistui ja pyysi Amberia vaimokseen. Kun tyttöystävä tajusi mistä on kysymys, hänen ärtymyksensä muuttui onnen kyyneeliksi.

Taatusti puskista tullut kosimistilanne ikuistettiin videolle yhden tempauksessa mukana olleen poliisin virkapuvun kameran ansiosta. Video jaettiin Washington Countyn seriffin toimiston Facebook-sivulla, josta se lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.