Pelihetken yllätyskäänne – hampaat lensivät lattialle kameran edessä!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Speak Out -seurapelissä tarkoituksena on lausua korteissa olevat lauseet samalla, kun suussa on puhumista hankaloittava esine. Erään amerikkalaisperheen tapauksessa pelisessio muuttui tavanomaista hysteerisemmäksi isovaarin tekohampaiden vuoksi.

Amy Metcalf Taylorin jakamalla videolla hänen perheensä on pelaamassa Speak Out -peliä. Hänen isoisänsä Poppy laittoi pelissä mukana olevan suukappaleen suuhunsa väärin päin, mistä seurasi hillittömiä hetkiä. 88-vuotiaan Poppyn tekohampaat lähtivät nimittäin irti hänen yrittäessä lukea kortissa olevaa tekstiä.

– Hänen hampaansa alkoivat irtoamaan! Huusimme kaikki naurusta. Poppy irvisteli tyttärelleni ja hänen hampaansa tippuivat lattialle, Taylor kertoi ABC13-uutissivustolle.

Hampaat lensivät laatialle kameran kuvatessa tilannetta, eikä Taylor voinut vastustaa videon jakamista somessa. Facebookissa satoja tuhansia kertoja uudelleen jaetusta videosta tuli nopeasti viraalihitti.

 

This is the funniest video you will see today! This is my 88 year old poppy playing speak out with us. Please share?

Publié par Amy Metcalf Taylor sur dimanche 25 décembre 2016