Perheen joulukalkkuna katosi – sitten koira näytti tavallista pulleammalta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monissa perheissä jouluruokia tulee ahmittua sellaisia määriä, ettei itseään saa sohvalta ylös useisiin tunteihin. Jokainen jouluruokakooman kokenut voi epäilemättä samaistua varkauteen syyllistyneeseen Bubba-koiraan.

Twitter-käyttäjä David Barrettin perheen joulukalkkuna oli kadonnut keittiöstä mystisellä tavalla. Syyllinen paljastui pian, kun heidän koiransa Bubba asettui makaamaan lattialle vatsa epäilyttävän turvonneena. David jakoi kuvan kalkkunavarkaasta Twitterissä.

– Tässä syyllinen. Se ei pysty liikkumaan, David paljasti.

Bubba on chihuahuan ja lhasa apso -koirarodun sekoitus, joten se ei ole juurikaan syömäänsä kalkkunaa suurikokoisempi. Perheen onneksi sukulaiset toivat mukanaan uuden joulukalkkunan. Bubba on puolestaan Metro-lehden mukaan joutumassa uudeksi vuodeksi erityisdieetille.