Kourtney ei ottanutkaan Scott Disickiä takaisin? Pokasi nuoren miesmallin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolmen lapsen isä Scott Disick muutti juuri takaisin ex-naisystävänsä Kourtney Kardashianin ja kolmen lapsensa, kuusivuotiaan Masonin, neljävuotiaan Penelopen ja kaksivuotiaan Reignin luokse. Nyt Kourtney on kuitenkin nähty viettävän aikaa nuoren ja komean miesmallin kanssa.

Aiemmin lähipiiri kertoi Kourtneyn antaneen elämänsä kuntoon pistäneelle Scottille tilaisuuden, mutta ilmeisesti tämä tilaisuus on nyt käytetty. 37-vuotias Kourtney on viihtynyt viime aikoina nuoren Younes Bendjima -nimisen miesmallin kanssa.

Perheenäiti nähtiin viettämässä laatuaikaa 23-vuotiaan Younes Bendjiman kanssa. Näyttävä parivaljakko oli yhdessä hotellissa, josta he hiippailivat Daily Mail -lehden mukaan yhdessä myös ulos lauantai-iltana. Bendjima on aiemmin seurustellut Victoria’s Secret -malli Jourdan Dunnin kanssa.

Shooting in this Warm LA, acting like i'm in this Cold NY.

A photo posted by Younes Bendjima (@younesbendjima) on

is at the gym while you eat a Hot-Dog.

A photo posted by Younes Bendjima (@younesbendjima) on