Miesten trendit uusiksi: Ensin ajettiin parta – nyt riisutaan pillifarkut!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miesten muodissa on jo tovin olleet tiukat pillifarkut ja parta. Suuret ja muhkeat metsuriparrat ajettiin pois tänä vuonna siistimpiin versioihin ja nyt genitaalialueita kiristävät pillifarkut ovat siirtymässä pois vaatekaapeista. Löysät farkut ovat täällä taas.

Trendit kiertävät vuosikymmenten välillä. Nyt ysäristä ja kasarista tutut flanellipaidat ja revityt pillifarkut ovat siirtymässä muodin ulkopuolelle ja vaatekauppoihin ilmestyy pian vuosituhannen vaihteesta tuttuja vaatteita. Muotitoimittaja Luke Leitch kertoo 1843-lehden artikkelissa, että löysät housut ovat tekemässä vahvaa paluuta.

Leitchin mukaan löysähköjen housujen kulttuuri tarvitsee muutaman vahvan edelläkävijän, kuten Justin Bieberin, Kanye Westin tai Cameron Dallasin. Sen jälkeen kaduilla nähdään runsaasti tilavampia housumalleja. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan tarkoita MC Hammer -housujen paluuta.

@fablomadethis in #WWYF camo cargos and #stoneisland shot by @racks98_

A photo posted by W W Y F L o n d o n (@wwyfapparel) on