Seksiä tihkuva DJ-kaunotar! Sarah-Jane Crawford paljasti kurvinsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sarah-Jane Crawford on englantilainen televisiotähti, joka on vielä valtaosalle suomalaisista melko tuntematon julkkis. Kotimaassaan Sarah-Jane on tehnyt useiden televisio-ohjelmien lisäksi myös suosittua radio-ohjelmaa ja ääninäyttelemistä sekä toiminut DJ:nä.

Parhaillaan Crawford lomailee Yhdysvalloissa, jossa hän vietti vuodenvaihteen. Miami Beachilla kuvattu neitokainen oli niin innoissaan, että kuvasi itse itseään bikineissä.

Englantilainen Sarah-Jane Crawford on televisiojuontaja, DJ, näyttelijä ja malli, joka juontaa parhaillaan World’s Strongest Man -televisiosarjaa ja kuvaa The Hatton Garden Job -elokuvaa, jonka on määrä saada ensi-iltansa maaliskuussa 2017. Sarah-Jane on lisäksi mukana Viappi-aplikaation tiimissä. Myös sovellus julkaistaan maaliskuussa.

Splash
Splash
Splash