Vandalisoitu Hollywood-kyltti pian korjattu: ”Hollyweed” ei kestänyt pitkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailmann tunnetuimpiin maamerkkehin lukeutuva Hollywood-kyltti joutui viime yönä vandaalien kohteeksi. Siitä oli yön pimeinä tunteina tuunattu kyltti. Viranomaiset tutkivat tapausta.

HOLLYWOOD-tekstin sijaan rinteellä olevassa valtavassa kyltissä luki aamulla HOLLYWEED. Tempauksen on mitä ilmeisimmin määrä kunnoittaa lakimuutosta, joka laillisti tästä päivästä lukien kannabiksen viihdekäytön, kasvattamisen ja hallussapidon myös Kaliforniassa.

Nyt viranomaiset ja kaupungin kunnossapito ovat ryhtyneet toimeen ja saaneet parissa tunnissa palautettua kyltin takaisin oikeaan muotoon. Tempauksessa kyltille ei tehty merkittävää vahinkoa, joten palauttaminen onnistui helposti poistamalla lisätyt osat.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun HOLLYWOOD-kyltin tekstiä on muutettu. Alunperin 1920-luvulla kyltissä luki HOLLYWOODLAND, mutta myöhemmin tekstiä lyhennettiin.

2017 off to a good start. #hollyweed

A photo posted by Miko V. (@mmmiko_v) on

#hollyweed instead of #hollywood what a way to start #2017

A photo posted by Jolene Purdy (@jojopurdy) on

Thought I was seeing things but nope. #hollyweed #hollywoodsign #hollywood #schnanigans

A photo posted by erinchamp (@erinchamp) on