Googlen karttapalvelussa ihastuttava kuva – karhu syö kala-ateriaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hakukonejätti Google on laajentanut karttapalveluitaan viime vuosina myös siten, että paikkakunnille voi lisätä esimerkiksi 360-asteen panoraamakuvia. Yksi hauskimmista kuvista löytyy Venäjältä Kurile-järveltä.

Google Street View -palveluun on ikuistettu karhu (tässä linkki), joka herkuttelee tuoreella lohiaterialla. Järvessä kalastuspuuhissa oleva mesikämmen on ympäröity arvokaloilla, eikä sen aterioinnille näy loppua. Kuvan on ottanut venäläinen kuuluisia paikkoja kuvaava AirPano-kuvauspalvelu.

Street View on laajentanut palveluitaan myös rakennusten sisätiloihin ja moni onkin veikannut, että internetin valtiaan tavoitteena on saattaa kaikki maailman julkiset paikat karttapalvelunsa piiriin. Katuja ja maisemia kuvaavat henkilöt joutuvat joskus näkemään todellista vaivaa maailman eri kolkkia kuvatessaan.