Khloe Kardashian ja Lamar Odom kirjoittivat avioeropaperit – NBA-tähti vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediassa on seurattu parin vuoden ajan Khloe Kardashianin ja NBA-tähti Lamar Odomin myrskyisää on-off -suhdetta. Pariskunta erosi viime vuonna, mutta Odomin kohtalokkaan yliannostuksen jälkeen he palasivat yhteen. Tähdet kuitenkin erosivat jälleen tänä syksynä.

Julkkispariskunta allekirjoitti taannoin avioeropaperinsa, minkä myötä heidän eronsa astuu virallisesti voimaan 17. joulukuuta. Sen myötä Lamar Odom on aloittanut myös tiensä kohti raitistumista, sillä TMZ-sivuston mukaan hän on kirjautunut vieroitushoitoon.

Odom joutui viime vuoden lokakuussa sairaalaan yliannostuksen seurauksena. Mies ei ottanut tapauksesta opikseen, vaan hän jatkoi päihdehuuruista elämäänsä tapahtuneesta toivuttuaankin. Kardashian jätti poikaystävänsä uudelleen heinäkuussa sen jälkeen, kun hän löysi crack-piipun miehen hallusta.