Kohuttu Maria Monde julkaisi uuden kappaleen: ”Yypee lallallaa, et saa mua enää ollenkaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna läpimurtonsa ensimmäisellä Maailma-singlellään tehnyt suomalainen artistitulokas Maria Monde nousi otsikoihin, kun hänen kappalettaan kritisoitiin vuoden surkeimmaksi biisiksi. Nyt Monde on tehnyt paluun uudella kappaleellaan Y-P. Single julkaistiin YouTubessa jouluaattona.

– Vaikka aihe on vakavahko, on mukana omaperäiselle artistille ominaista kepeyttä ja huumoria. Biisi on samaan aikaan sekä ihana, että ärsyttävä, jopa hullu ja täynnä mieleen jääviä trikkejä, kuvailee kappalettaan Maria Monde.

Maailma-kappaleen musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo yli miljoona kertaa. Artisti itse kertoo olevansa feministi, tasa-arvon tavoittelija ja sukupuolettomuutta puolustava.

– Vaikka olen feministi, en inhoa miehiä, päinvastoin. Täydellinen tasa-arvo pitäisi olla itsestäänselvyys. Jokaisen pitäisi saada päättää omasta elämästään vapaana kivikautisista roolijaoista. Esimerkiksi mies voi olla yksinhuoltaja, koti-isä tai perheen taitava kokki, Monde kertoo.