Nicki Minajin rinnat lomakuvien pääosassa – lemmenloma päättyi eroon?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicki Minaj oli vuodenvaihteessa Turks- ja Caicossaarilla lomailemassa. Hän vietti aurinkoisessa rantakohteessa rakkaansa Meek Millin kanssa 34-vuotissyntymäpäiviään, mutta nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että pariskunnalle on tullut romanttisella lomalla ryppyjä rakkauteen.

Nicki Minaj julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jonka kuvateksti on saanut ihmiset epäilemään, että hänelle ja Meek Millille oli tullut ero. Minaj oli kirjoittanut kuvan yhteydessä olevansa kiitollinen siitä, että toinen pilasi kaiken. Minaj kertoo myös olevansa yli miehestä ja väistäneensä todellisen luodin suhteen päätyttyä.

Kuvateksti voisi sinänsä vain liittyä räppärin musiikkiin, mutta Meek Millin lomalla ottamia kuvia Nicki Minajista ei löydy enää sosiaalisesta mediasta lainkaan, mikä lisää epäilyjä erosta. Tämän lisäksi nainen julkaisi vielä uuden kuvan itsestään, jossa hän siteerasi Adelen Hello-kappaletta, joka kertoo parisuhteen päättymisestä.

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

?Versace – ?Fendi – ?

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Hello from the other side @donatella_versace

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on