Rocktähden mallitytär rannalla – käänsi takuulla miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Daisy Lowen molemmat vanhemmat ovat muusikoita, mutta hän on itse valinnut urakseen mallimaailman musiikin sijaan. Tummahiuksinen tähti onkin tuttu näky niin muotikuvista kuin erilaisten tilaisuuksien punaisilta matoilta.

Viime vuonna merkittävän mallisopimuksen Triumph-alusvaatemerkin kanssa tehnyt näyttävä kaunotar on parhaillaan lomailemassa Miamissa, Yhdysvalloissa. Hänet kuvattiin siellä eilen nauttimassa rantaelämästä – ja luonnollisesti bikineissä. Lowe käväisi välillä vilvoittelemassa meren aalloissa.

Daisy Lowe on laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen rokkari Gavin Rossdalen tytär. Daisyn isä on nykyisin nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siten Daisyn äitipuoli. Daisy itse on tehnyt vuosien saatossa nousujohteista uraa mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash