Television hittisarjan kaunotar paljasti tyrmäävän bikinivartalonsa – rannalla kuin catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee parhaillaan nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Izabel Goulart on viettänyt viime päivät aurinkolomaa St. Barthsin saarella Karibialla yhdessä miesystävänsä Kevin Trappin kanssa. Kuvien perusteella hän näyttää saaneen upeasti rusketusta, ja muutenkin näky rannalla olisi kelvannut vaikkapa muotinäytöksen catwalkille.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.

Splash
Splash
Splash
Splash