Jen Selter teki sen taas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on nyt tuonut Jenille yli 10 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Tämänhetkinen luku on 10,4 miljoonaa.

Haamurajan ylittämisen jälkeen Jen ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen, sillä hän on julkaissut joulun ja uudenvuoden lomaltaan näyttäviä kuvia. Jälleen kerran hän julkaisi todella näyttäviä kuvia, joissa hänen maailmankuulut kurvinsa nousevat pääosaan.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa.

Beach bum

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Friday ✨ snapchat – JenSelter

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Snapchat – > JenSelter

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

?

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on