Joan Smalls ilmestyi uimarannalle Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien sarjaan kuuluu monia kaunottaria, jotka eivät viihdy kovin hyvin kohuotsikoissa eivätkä paparazzikuvissa. Eräs heistä on Joan Smalls, joka ei ole maailmanlaajuisesta menestyksestään huolimatta tuttu kovin monille.

Splash

Parhaillaan Joan Smalls viettää vuodenvaihteen rantalomaa yhdessä ystävänsä Doutzen Kroesin ja tämän aviomiehen Sunnery Jamesin kanssa. Supermalliystävykset kuvattiin rannalla luonnollisesti bikineissä, kuten heidän ammattiinsa kuuluu.

28-vuotias Joan Smalls Rodríguez on Puerto Ricosta kotoisin oleva supermalli, jonka talouslehti Forbes listasi vuonna 2013 maailman kahdeksanneksi parhaiten palkatuksi supermalliksi. Smalls on poseerannut menestyksekkäällä urallaan muun muassa Estee Lauderin mainoskampanjassa ja arvostetun Elle-muotilehden kannessa.

Splash
Splash
Splash
Splash