Johnny Deppille klassikkorooli – hänestä tulee Näkymätön mies

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Johnny Depp on totuttu näkemään valkokankaalla mitä erikoisemmissa rooleissa, joihin on usein liittynyt silmiinpistävää maskeerausta ja värikästä vaatetusta. Tulevassa roolissaan Depp tulee kuitenkin olemaan kirjaimellisesti huomaamaton.

Johnny Depp on Deadline-sivuston mukaan kiinnitetty nimikkohenkilön rooliin The Invisible Man, eli Näkymätön mies -elokuvan uuteen versioon. Alkuperäinen vuoden 1933 Näkymätön mies perustui H.G. Wellsin samannimiseen romaaniin. Siinä Claude Rainsin esittämä tiedemies keksii tavan muuttua näkymättömäksi, menettäen samalla järkensä.

Universal Studios suunnittelee tuottavansa kokonaisen sarjan vanhojen kauhuelokuviensa uusia versioita Transformers-tuottaja Alex Kurtzmanin johdolla. Taannoin uutisoitiin, että Muumio-elokuvan uuden version pääroolissa tullaan näkemään Tom Cruise. Suunnitelmissa ovat myös esimerkiksi uudet Frankenstein, Dracula, Ihmmissusi ja Mustan laguunin hirviö -elokuvat.