Koira herätettiin omalla kuorsausäänellään – ei ollut uskoa korviaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuorsaavan ihmisen kanssa nukkuminen vaatii harjoittelua. Kun ääneen lopulta vuosien saatossa tottuu, saattaa toinen herätä öisin siihen, jos vierustoveri ei kuorsaakaan. Myös eläimet pitävät nukkuessaan kuorsaavaa ääntä. Osa kissoista ja koirista kuorsaa jopa niin kovaa, että ihmiset joutuvat siirtämään ne pois makuuhuoneesta.

Nyt netissä leviää Tal Solomonin julkaisema video, jolla nähdään kuorsaava koira. Lemmikkieläimen omistaja on kuvannut kuorsaavaa karvaturriaan aiemmin videolle, ja herättää koiran sen omalla kuorsausäänellään. Koira herää ja katsoo omistajaansa epäuskoisena videon nähdessään. Jokaisen kuorsaavan ihmisen ja eläimen tulisi kuulla omaa kuorsaamistaan nauhoitettuna, jotta he ymmärtäisivät ääntelynsä laadun.

Tupakointi ja alkoholin nauttiminen voivat lisätä ihmisten sängyssä korisemista huomattavasti. Kuorsaamisen syy voi piillä myös petivaatteissa. Pöly tukkii helposti nenäontelot, ja jos hengittäminen tapahtuu ainoastaan suun kautta, lisääntyy kuorsaaminenkin. On myös eri asia kuorsata nenän tai kurkun kautta, joten mikäli vaivasta koituu suunnatonta ongelmaa, kannattaa kuorsaamisen alkulähde käydä selvittämässä asiaan erikoistuneen spesialistin luona.

Like → Tal SolomonHow to stop anyone from snoring:1. Film them snoring2. Play it back for them with the volume up3. Put it on Facebook and tag meShown here on our adorable dog

Publié par Tal Solomon sur dimanche 1 janvier 2017