Space Invaders -videopeli toteutettiin tosielämässä

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taito-yhtiön vuonna 1978 julkaisema Space Invaders lukeutuu kaikkien aikojen tunnetuimpiin videopeliklassikoihin. Alun perin kolikkopelinä ihmisten vaihtorahoja ahmineessa pelissä tehtävänä on tuhota koko ajan uhkaavasti lähestyvä avaruusolentojen armeija.

Rooster Teeth -sivuston uudessa Immersion-videosarjassa suosittuja videopelejä luodaan uusiksi tosielämässä. Tuoreimmalla videolla tosielämän vastine luodaan Space Invaders -pelistä. Rooster Teeth -ryhmän Michael ja Ryan joutuvat ihmiskuntaa puolustavien pelaajien rooliin.

Rooster Teethin versio suosikkipelistä erittäin uskollinen alkuperäiselle versiolle. Toinen pelaaja liikuttelee alusta toisen hoitaessa avaruusolioiksi pukeutuneiden avustajien ampumisen väripyssyllä. Tosielämän Space Invaders osoittautuu tässä tapauksessa videopeliä vielä huomattavasti haastavammaksi kokemukseksi.