Motoristin painajainen toteutui – tikapuut putosivat eteen moottoritiellä!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksipyöräisellä moottoripyörällä liikkuminen on merkittävästi vaarallisempaa kuin esimerkiksi autolla, koska tasapainon menettäminen on koko ajan mahdollista. Varsinkin suurissa nopeuksissa eteen ilmestyvien esteiden väistäminen voi joskus olla lähes mahdotonta.

Nyt verkossa nähdään hurja video, jossa moottoripyörällä moottoritiellä ajanut motoristi joutuu hengenvaaralliseen tilanteeseen. Kypäräkameran tallentamalla videolla saadaan huomata, että vain hyvä tuuri ja ajotaito pelastivat kuljettajan hengen, kun hänen eteensä keskellä moottoritiellä ilmestyivät täysin yllättäen tikapuut.

Tällä kertaa onni oli matkassa, ja moottoripyöräilijä onnistui ajamaan suurella nopeudella tikapuiden yli kaatumatta. Tilanteessa olisi voinut helposti käydä myös paljon pahemmin.