Yllätyssävyt Kylien meikkipalettiin – hyvästi vain ruskeat luomivärit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin kuopus Kylie Jenner on menestynyt omalla meikkibisneksellään. Naisen luomiväripaletit ja huulikiillot on myyty nopeasti loppuun ilmestymisen jälkeen. Nyt neitokainen esittelee uutuustuotteen Facebookissa.

Kylie Jenner on julkaissut Facebookin aikajanalla kuvan uudesta The Royal Peach Palette -nimisestä luomivärikokoelmasta. Monien yllätykseksi Kylie Cosmetics on ottanut harppauksen värikkäämpään maailmaan, sillä tuotteessa on sinisiä, violetteja ja jopa vihreän sävyisiä meikkikakkuja. Mukana on myös trendikkäät viininpunaiset luomivärit.

Uusi meikkipaletti ilmestyy 12. tammikuuta. Kylie Jenneriä on syytetty meikkisarjojen kopioimisesta. Taannoin naisen tuotteita vertailtiin ColourPop-merkin tuotteisiin. Selvisi, että jopa kolme kertaa edullisemmat ColourPopin huulikiillot sisältävät täsmälleen samoja ainesosia kuin Kylien lanseeraamat meikit. Tuotteiden on väitetty valmistuvan samalla tehtaalla ja samalla tavalla, mutta etiket sekä hinta ovat erilaiset.

The Royal Peach Palette is my newest baby 😋 launching Jan.12th @ 3pm pst on KylieCosmetics.com Kylie Cosmetics

Publié par Kylie Jenner sur lundi 2 janvier 2017