Uudestisyntynyt Bruce Lee? 540-asteen hyppypotku kuin fantasiaelokuvista

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien kamppailulajeihin liittyneissä elokuvissa nähtiin joskus potkuja ja muita temppuja, joita pidettiin vielä tuolloin mahdottomina. Aikakautensa supertähti Bruce Lee oli lähimpänä yli-inhimillistä supermiestä, ja hän olikin miljoonien pikkupoikien idoli. Nyt vuorossa on Shin Min Cheol.

Eteläkorealainen taekwondon taitaja esittelee nyt taitojaan poikkeuksellisen näyttävässä videossa, jonka mies itse julkaisi Instagram-sivuillaan. Siinä hänet nähdään tekemässä 540-asteen hyppypotkua, jossa mies potkaisee kolmella eri potkulla rikki kolme eri taulua. Vastaavaan temppuun ei taida kovin moni alan taitaja tällä planeetalla kyetä.

540도 3단계

A video posted by 미르메 신민철 (@shinmincheol) on