Plus-malli alastomana Instagramissa – julkaisi oman suihkukuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailmaan on viime vuosina noussut monia plus-kokoisia malleja. Amerikkalainen Ashley Graham on yksi niistä malleista, jotka aikovat valloittaa muodin maailman hyväksymättä hoikkia kauneusihanteita. Laihdutuskohun keskelle taannoin joutunut Ashley on jo palannut tuttuihin mittoihinsa.

Parhaillaan Graham lomailee Seychellien luksussaarella yhdessä aviomiehensä Justin Ervinin kanssa. Ashley julkaisi reissultaan Instagramissa muutamia kuvia, joista tuoreimmassa hänet nähdään alastomana suihkussa. Kuvatekstissä julkkiskaunotar ihastelee alueen ystävällisiä ihmisiä, hyvää ruokaa ja ulkoilmasuihkuja.

Ashley Grahamille suunniteltiin äskettäin oma Barbie-nukke, jonka kokoon malli sai itse olla vaikuttamassa. Yksi kriteeri oli se, että Barbien reidet koskettavat toisiaan. Toisena kriteerinä Graham olisi halunnut Barbielle vielä selluliittiakin, mutta sitä oli liian vaikeaa toteuttaa.¨

??‍♀️Private pool suits me just fine!??‍♀️ @fsseychelles ?coming out in Feb! #festiveinparadise

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

?V I E W S ? #festiveinparadise

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Happy Birthday to my #1!

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on