Janet Jackson synnytti esikoisensa 50-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

50-vuotias poptähti Janet Jackson keskeytti viime keväällä yllättäen maailmankiertueensa. Hän ilmoitti tällöin faneilleen, että hän aikoo keskittyä nyt vain perheen suunnitteluun miehensä Wissam Al Manan kanssa. Myöhemmin pariskunta vahvisti odottavansa ensimmäistä lastaan.

Eilen Janet synnytti esikoisensa. Jacksonin tiedottaja on vahvistanut asian ja paljastanut, että kyseessä oli terve poika, jonka nimeksi tulee Eissa Al Mana. Tiedottajan mukaan synnytys sujui hyvin ja perhe lepää parhaillaan.

Poptähden raskauden tilanteesta ehdittiin jo huolestua, sillä Janet poistui käytännössä kokonaan sosiaalisesta mediasta pian raskausuutisen jälkeen. Marraskuussa häneltä tuli yksi lyhyt viesti, jonka mukaan kaikki oli hyvin. Samalla hän paljasti odottaneensa kovasti raskaaksi tulemista.