Kim Kardashian palasi Twitteriin ja Instagramiin – kuukausien tauko ohi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rankan vuoden vuoksi Kim Kardashian ja aviomies Kanye West ovat olleet poissa julkisuudesta melko pitkään. Nyt Kim Kardashian on kuitenkin lopettanut sosiaalisesta mediasta pitämänsä tauon ja palannut sekä Instagramiin että Twitteriin takaisin, minkä vuoksi fanit ovatkin nyt innoissaan.

Loppuvuoden aikana Kardashianin Kimoji-tiliä päivitettiin estottomilla kuvilla, joiden avulla mainostettiin uusia Kim Kardashian -emojipaketteja. Moni luuli naisen tällöin lopettaneen oman sometaukonsa, mutta näin ei kuitenkaan vielä ollut. Nyt Kardashian on viimein päivittänyt omaa Twitter ja Instagram -tiliään.

Kim Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa näkyy hän, Kanye, North ja Saint. Kardashian on myös pitkästä aikaa vastannut faniensa viesteihin kertomalla, että hänen on ollut heitä kova ikävä.

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat