Meikkitaiteilija: Näiden meikkitrendien tulisi kadota tänä vuonna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wayne Goss on suosittu meikkitaiteilija ja bloggaaja, joka kertoo YouTube-kanavallaan aina parhaat meikkivinkkinsä seuraajilleen. Nyt hän on julkaissut videon, jossa hän kertoo vuonna 2016 nousseista omituisista meikkitrendeistä, joiden tulisi hävitä vuoden 2017 aikana.

Liian vaalea peiteväri

Gos on kyllästynyt siihen, että naiset käyttävät silmensä alla liian vaaleaa peiteväriä, joka vie huomion pelkästään silmänalusiin.

Nenänpään korostaminen

Nenän varjostaminen niin, että nenä näyttää kapeammalta, tuli monlle tutuksi vuonna 2016. Tähän kuului myös se, että nenänpäätä korostettiin valoa hohtavalla puuterilla, joka sai nenänpään kiiltämään.

Beige huulipuna

Ihonväriä vaaleampi beige huulipuna saa naiset näyttämään Gossin mukaan elottomilta, minkä vuoksi tämän trendin olisi jo hyvä väistyä.

Liian tummat kulmakarvat

Liian tummat kulmakarvat ovat miehen mukaan sama asia kuin se, että kauniille ja virheettömälle taululle laittaisi niin rumat ja näyttävät kehykset, että ne vievät itse taulusta huomon pois.

Huulikiillon yli levittäminen

Huulet voidaan saada näyttämään suuremmilta rajaamalla ne hieman huulten oikeiden rajojen ulkopuolelta. Huulikiiltoa ei kuitenkaan kannata levittää alahuulen rajojen yli, koska se saa naisen suun näyttää siltä, että naisen kuola on valunut.