The KLF vihjasi tekevänsä paluun vuonna 2017

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin kaikkien aikojen legendaarisimpiin yhtyeisiin lukeutuva The KLF hajosi vuonna 1992, jolloin sen jäsenet Bill Drummond ja Jimmy Cauty kielsivät levyjensä myymisen. Ennen sitä kahden hengen kokoonpano ehti tehdä lähtemättömän vaikutuksen elektroniseen musiikkiin.

Nyt The KLF on mahdollisesti vihjannut tekevänsä paluun vuonna 2017. Mahdollinen vihjaus paluusta tehtiin kryptisessä videoviestissä, jonka yhteydessä oli teksti ”2017 – WHAT THE FUCK IS GOING ON?”. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta yhtyeen perustamisesta, 25 vuotta yhtyeen hajoamisesta ja 23 vuotta siitä, kun parivaljakko poltti miljoona puntaa rahaa ja kuvasi sen videolle.

Vuonna 2013 Stara kertoi kuinka The KLF -yhtyeen fanit kokivat jymy-yllätyksen, kun duon vanhat ja kertaalleen myynnistä jo poistetut harvinaisuudet ilmestyivät täysin yllättäen useisiin eri digitaalisen musiikin jakelupaikkoihin. The White Room, Chill Out, The White Room, The Lost Sounds Of Mu Vols 1 And 2 ja Space -levyt ilmestyivät muun muassa iTunesiin, Spotifyyn ja Amazoniin. Mutta vain hetkeksi.