Koira kerjäsi kauppiaalta päivittäin ruokaa – sitten ihastuttava syy paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Thaimaan Bangkokissa asuva mies on törmännyt työssään katukauppiaana usein häneltä ruokaa kerjänneeseen koiraan. Miehen annettua koiralle kanaa eläin ei kuitenkaan syönyt sitä heti.

Koira otti kanan varovasti hampaisiinsa, ja lähti kuljettamaan sitä mukanaan. Eräänä päivänä katukauppias päätti lähteä seuraamaan koiraa ja kuvasi matkaa samalla videolle. Seurattuaan koiraa jonkin matkaa ränsistyneelle autotallille, miehelle selvisi miestä oli kyse.

Koira ei suinkaan kerjännyt ruokaa vain itselleen. Eläin on nimittäin neljän pennun emo, ja se ruokki kauppiaan lahjoittamalla kanalla pienet poikasensa. Miehen kuvaama koskettava video on sittemmin levinnyt verkossa Youtuben Viralhog-kanavalla.