Mies käytti säästönsä pellon ostamiseen – maan alta löytyi keskiaikainen kaupunki!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Usko omaan tekemiseen ja luottamus omaan vaistoon ovat usein tärkeitä seikkoja menestyksessä. Eräs näiden varaan melkoisen riskin ottaneista on englantilainen Stuart Wilson, joka käytti 12 vuotta sitten kaikki silloiset säästönsä ostaakseen maaseudulta pellon.

Wilson käytti noin 40.000 euroa ostaakseen vajaan kahden hehtaarin maapalan, mutta hänellä oli siihen hyvä syy. Mies nimittäin uskoi, että pellon syvyyksistä löytyisi jotain todella suurta. Näin ei heti käynytkään, mutta mies ei antanut periksi.

Lopulta miehen unelmat kantoivat viimein hedelmää, kun pellon alta löydettiin Trellechin keskiaikainen kaupunki. Yhden miehen kaivaukset ovat laajentuneet aidoiksi arkeologisiksi kaivauksiksi, ja maan uumenista on löytynyt jo runsaasti vanhaa esineistöä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash