Orgasmi ajatuksen voimalla – näillä vinkeillä onnistut!

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Orgasmit ovat pikkuvarpaista korvanlehtiin aaltomaisesti sykähteleviä ja järisyttäviä nautintopaloja, jotka räjäyttävät mielen ja erogeeniset alueet. Orgasmeilla on myös mahtava voima naisen seksuaalisuudelle ja naiseuden tehostamiselle. Orgasmin saamista voi harjoitella ja opetella.

Naiset voivat saada orgasmeja pelkästään ajatuksen voimalla. YourTango sivusto esittelee nyt tapoja, joiden avulla nainen voi saada tajuntaa tärisyttävän tunnelatauksen ilman, että hänen tarvitsee koskea itseensä. Tärkeintä on ajatusten vapauttaminen ja tunteeseen heittäytyminen.

Orgasmin voi saada ajatuksen voimalla kahdella eri tapaa. Ensinnäkin naisen tulee uskoa siihen, että hänellä on mahdollisuus saavuttaa orgasmi meditaation kaltaisen tavan avulla. Aiheesta on lukuisia teoksia ja kirjoituksia.

Käy makaamaan sänkyyn selälleen, rentoudu ja hengitä syvään. Voit hokea hengittäessä vapauttavia sanoja. Anna tunteiden viedä ja vie ajatuksesi seksifantasioihin. Liikuta lanteitasi hengityksen tahdissa ylösalaisin. Päästä irti estoista ja anna orgasmin saapua.

Vaikka orgasmia ei tulisikaan, on hetki todennäköisesti mieltä rentouttava. Ajatusorgasmien tuottaminen voi vaatia harjoitusta. Toinen tapa on liki samanlainen, mutta siinä kuvitellaan kosketusta klitorikseen ja muualle genitaalialueille. Toisessa tavassa on oleellisempaa se, että henkilö ajattelee masturboivansa tai harrastavansa seksiä.

A photo posted by @orgasmictherapy on