The KLF vahvisti paluunsa mystisellä julisteella – 25 vuoden odotus päättyy 23.8.2017

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin kaikkien aikojen legendaarisimpiin yhtyeisiin lukeutuva The KLF hajosi vuonna 1992, jolloin sen jäsenet Bill Drummond ja Jimmy Cauty kielsivät levyjensä myymisen. Ennen sitä kahden hengen kokoonpano ehti tehdä lähtemättömän vaikutuksen elektroniseen musiikkiin.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka parivaljakko vihjasi paluustaan. Nyt se on myös varmistettu. The KLF on vahvistanut julkaisemallaan julisteella, että The Justified Ancients Of Mu Mu on palannut töihin ja että töiden tuloksia ei julkisteta ennen 23. elokuuta 2017.

Jokaisen konemusiikin fanin kannattaa nyt laittaa tuo päivämäärä kalenteriin, koska silloin tehdään todennäköisesti historiaa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta yhtyeen perustamisesta, 25 vuotta yhtyeen lopettamisesta ja 23 vuotta siitä, kun parivaljakko poltti miljoona puntaa rahaa ja kuvasi sen videolle.

Vuonna 2013 Stara kertoi kuinka The KLF -yhtyeen fanit kokivat jymy-yllätyksen, kun duon vanhat ja kertaalleen myynnistä jo poistetut harvinaisuudet ilmestyivät täysin yllättäen useisiin eri digitaalisen musiikin jakelupaikkoihin. The White Room, Chill Out, The White Room, The Lost Sounds Of Mu Vols 1 And 2 ja Space -levyt ilmestyivät muun muassa iTunesiin, Spotifyyn ja Amazoniin. Mutta vain hetkeksi. Nyt fanit toivovat, että luvassa on pidempiaikainen paluu.