Amsterdamia hemmotellaan – uusi avokadoon perustuva ravintola

Matkailu Ruoka Terveys · Annukka Heikkilä

Avokadon suosio on kasvanut viime vuosien aikana räjähdysmäisesti ja joissain maissa avokadon myynti on ollut viime vuoden aikana yli 200 prosenttia enemmän vuoteen 2015 verrattuna. Avokadon hinta on nuossut ja sen tarpeeksi nopeasta tuottamisesta moni on ollut huolissaan, mutta siitä huolimatta rohkeat yrittäjät ovat uskaltaneet perustaa ravintolan, jonka pääraaka-aineena on avokado.

Amsterdamiin ollaan avaamassa The Avocado Show -niminen ravintola, joka tulee olemaan avokadoa rakastavien ihmisten villeimpien unelmien täyttymys. Menipä ravintolaan milloin tahansa, ruokalistalla tulee aina olemaan avokadosta valmistettuja annoksia.

The Avokado Show -ravintola kertoo olevansa Euroopassa ensimmäinen avokadoon perustuva ravintola, jossa tarjoillaan rasvaisesta kasvisherkusta valmistettua aamupalaa, brunssia, lounasta, illallista ja myöhäisillan naposteltavia. Ravintola avataan helmikuussa, jolloin avokadontäyteisistä herkuista päästään Amsterdamissa nauttimaan.

❤️Toast Tuesday, ? @fooddeco #theavocadoshow #avocado #amsterdam #avocadotoast

A photo posted by The Avocado Show (@theavocadoshow) on

Who doesn't love a good avocado toast!? ?Fotocredits: @fooddeco

A photo posted by The Avocado Show (@theavocadoshow) on

? Repost @anne_travel_foodie. Look at this jummy avocado bun she made, it's perfect!?

A photo posted by The Avocado Show (@theavocadoshow) on