Skandaali! Azalea Banks uhrannut kanoja kaapissa – julkaisi oksettavan videon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen hip hop -artisti Azealia Banks on aiheuttanut usein närää sosiaalisessa mediassa ja yhteisöpalveluissa. Nyt nainen on julkaissut, ja sittemmin poistanut videon, jolla hän esittelee erikoista kanojen uhraamiseen tarkoitettua kaappiaan.

Nainen kertoo uhranneensa kanoja samassa tilassa kolmen vuoden ajan. Azalea Banks julkaisi hiljattain hämmentävän videon, jolla hän aloittelee rituaalimenoihin tarkoitetun uhrikaapin siivoamista. Kaapin seinillä on veriroiskeita ja kanan höyheniä. Nainen kertoo, että aidot noidat tekevät aitoja asioita.

Video on edelleen katsottavissa naisen Twitterin fanisivustolla. Myös Azealia Banksin Facebook-sivusto on nyt suljettu. Azealia Banksin uusin levy ilmestynee tänä vuonna. Projekti kantaa nimeä Business & Pleasure.