Jimmy Kimmel testasi ohikulkijoita: ”Älä puhu tähän mikrofoniin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla ihmisillä on pakonomainen tarve puhua kun heiltä kysytään kysymys ja heidän eteensä ojennetaan mikrofoni vastausta varten. Jimmy Kimmel päätti kuitenkin testata pystyisikö joku ohikulkijoista vastustamaan puhumisen kiusausta mikrofonin edessä.

Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa on aina hauskoja osioita, joissa esitetään erikoisia katuhaastatteluita. Tällä kerralla haastattelija heitti kadulla käveleville ihmisille haasteen. Jos ihmiset pystyivät olemaan puhumatta mikrofoniin, he voittavat kymmenen dollaria.

Monien on vaikeaa ymmärtää peliä koska se alkaa välittömästi. Ihmiset haluavat vastata pelaamiseen kyllä tai kertoa oman nimensä, mikä pudottaa heidät automaattisesti pelistä pois. Lopulta useiden yrittäjien jälkeen eräs mies kuitenkin onnistuu pelissä ja voittaa vaitiolollaan kymmenen dollaria.