Kuva suomalaisista lumiukoista leviää maailmalla – kannibaaleja!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko Suomessa on vihdoinkin koittanut aito talvi lumisateineen ja pakkasineen. Monissa perheissä on odotettu lumentuloa, jotta lapset ja aikuiset pääsevät vihdoinkin käyttämään talviurheiluvälineitään. Pakkasten päätyttyä rakennetaan lumiukkoja.

Suomalaisten eriskummallisesta elämästä kertova Very Finnish Problems -sivusto on julkaissut Facebookissa lumiukkokuvan. Kuvan valkoinen ja kylmä herrasmies on pulassa, sillä pienemmät lumiukot syövät isompaa elävältä. Lumiukkokuvasta on tullut nopeasti suosittu, koska se kuvastaa hyvin suomalaisten huumorintajua.

Ilmatieteen laitoksen mukaan lumiukkojen rakentamiskelejä joudutaan odottamaan tovi. Ensin suomalaisten täytyy tarpoa purevassa pakkassäässä. Suojakelit palaavat todennäköisesti muutaman viikon kuluttua.

When you get overly creative with snow.

Publié par Very Finnish Problems sur mardi 3 janvier 2017