Kylie Jenner paljasti aamiaisensa: ”Tämä on voittajien aamupala”

Ruoka · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin ulkomuodosta ja hoikasta keskivartalosta voisi päätellä, että hän syö terveellisesti ja tarkkailee ruokavaliotaan. Nainen tuntuu kuitenkin syövän melko paljon epäterveellisiä ruokia, joihin kuuluu jo päivän ensimmäisenä ateriana syöty aamupala.

19-vuotias Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner on paljastanut People-lehden mukaan syövänsä rasvaisen ja hiilihydraattipitoisen aamiaisen. Hän on paljastanut, että hän syö kyseisen aamupalan Tygan kanssa päivittäin, koska se on myös poikaystävän suosikki. Kylie kutsuu aamiaista voittajien aamupalaksi.

Kylie Jenner laittamaan jokapäiväiseen aamiaiseen kuuluu kananmunien kanssa paistettu kypsä riisi. Tämän lisäksi Jenner paistaa vielä erillisellä paistinpannulla oliiviöljyssä makkaraa, jonka päälle hän ripottelee valkosipulijauhetta antamaan lisämakua. Tämän aamiaisen avulla nainen on valmis päivän haasteisiin täydellä vatsalla.