Taapero teki äidilleen muodonmuutoksen – upea tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien pikkutyttöjen suosikkileikkeihin kuuluu meikeillä leikkiminen. Välillä äidin meikkipussilla käydään salaa ja meikkejä kokeillaan omiin kasvoihin, mutta välillä myös eräät onnekkaat pääsevät tyttöjen ensimmäisiksi koekaniineiksi.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne kun taapero meikkaa äitinsä kasvot täysin uuteen uskoon. Meredith Warfel on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hänen tyttärensä antaa äidille todella näyttävän ja värikkään muodonmuutoksen äidin meikkipussukasta löytyvän kosmetiikan avulla.

Kaksivuotias Quinny-tyttö sipaisee aluksi äidin poskille päättäväisesti todella tummaa poskipunaa, minkä jälkeen hän siirtyy levittämään luomiväriä ja kirkuvan punaista huulipunaa. Luomiväriä menee myös äidin otsaan, minkä äiti arvioikin olevan kenties tuleva meikkitrendi.