Barack Obaman luksusvilla Havaijilla – tässä maisemassa kelpaa rentoutua

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen väistyvä presidentti Barack Obama on parhaillaan muuttamassa perheineen pois Valkoisesta talosta, kun heidän täytyy tehdä tilaa presidentti Donald Trumpille. Barack, Michelle, Malia ja Sasha ovat viettäneet vapaa-aikaansa Havaijilla sijaitsevassa luksusvillassa.

Splash
Splash

Nyt Windward Oahun 2.000 neliön luksustalosta on saatu kuvia julkisuuteen. Talon suojaisella palmujen kauniisti saartamalla pihamaalla on suuri laguunityylinen uima-allasalue, jossa on myös muun muassa putouksia sekä luonnollisesti allasbaari.

Aivan äskettäin Obamat viettivät talossa kaksi viikkoa. Siinä on sisällä viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta ja korkeatasoinen keittiö. Obaman presidenttikauden jälkeen taloa vuokrataan nyt kaikille halukkaille. Sen vuokrahinta on 4.500 dollaria vuorokaudelta.

Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat